Blogia
Diari d'un deportat en Irlanda

Capitulo 3 - A pata voy, a pata vengo...y por el camino...me mojo un pokito

ASSO CORRESPON AL DIA 10 DE FEBRER

Me passat el dia amunt i avall. Primer he anat a tirar curriculums on ja havia aanat, perque se m'avia olbidat posar el telefon. si eske..ki es listo!!!!.....despres he anat a la universitat (30 minuts a patuel). alli ha sigut facil trobar a ma tia ( que tenia el movil apagat, pa putejar un poc). Per lo vist els bedels tenen un bon sueldo perque son molt simpatics (com tots en general). Total,que quant he arrivat he tingut ke esperar 1 hora perqu tenia reunio. Me pillat 2 pelis d;alli, dogma i Operacion Swordfish (pa vore a la Hale Berry). despres a toranr a casa a patuel. casi noplou.....estic arrugat arrgh!!!. Per l'aspra he anat al centre a apuntar-me a l'academia, pero estava tancada. Calro!! assi la penya tanca a les 17:30. Dema mes! Que li anem a fer!

Me pase el dia pel Messenger, pero asso sacabara prompte, que lo bueno....poco dura.Per cert, la tipa de l'altre dia (la de l'autobus, conneguda com Fionna, com la de shrek) ha vingut a per mi per anar a vore una peli a sa casa. Deu estar molt aborrida, pero bueno... a vore si dema anem a fer-mos una birra, que encara no l'he tastat.

A partir d'avui, escriure cada 2 o 3 dies, o quant tinga algo que contar encara que siga poc, no ho se, ja vorem lo que fem i si trobe algun cyber.
Vos deixe una pregunta> Com pot estar tan neta Limerick, SI NO NI HA UNA PUTA PAPERERA??? Porte les butxaques plenes de paperets. deixeu les vostres opinions eh!! mamelucos

1 comentario

juanra -

espere ke la tal fiona no se li pase pel cap deixarte alguna peli, per ke si sabera el ke tardes en tornarles.....