Blogia
Diari d'un deportat en Irlanda

Gran Xexu 2a Edicion(Irish version)

ATENCIO!!!!!! ASSO ES UN REMAKE

Aprofintant-me del titol proporcionat de akell ke se diu com els xicles....Pa comenssar dir, ke ma casa es rollo un putiferio. NO , no eske alli se vaja a depravarse sexualment, em referisc ke el dia ke menos ne som ne som 10 alli dins. Anem a coemnssar per els companys...i despres per la vida a la casa.
John (Juanito), te un aire al princip d'anglaterra, no per res, sino per les orelles.Este junts als dos seguents son els meus amics, els altres son uns capullos.Art (nose pensat kin apodo)Es un jugaor de futbol Gaelic profesional, i kuant no esta jugant, se dedica a no fer res. Declan (del clan del oso cavernario) ~Es home soles te clases el dillun i un hora, i pese aixo, es troba agobiant amb tanta feina.
Barry (White) Este personatje se dedica a arreglar neveres per ahi, el home no para molt per casa, aixina ke poc puk dir dell
Michal (Jackson) Este es un jilipollas integral. No el vol ningu i konforme entra a casa entra a labitacio per evitar ke li peguen dosties. El cabro se pasa el dia tocant al casero pa dir ke no netejem i fem festes.....(ke no es mentira, pero be)
Rafal(Rafeta)& Kati (komo la perra del kike). Estos EREN els polacos. Ara ja sen han aant, perke?? perke son uns acabats, i alomillor perke no podien aguantar tanta festa tots els dies.
Despres estan els veins ke se pasen la vida assi. Asso es kom viure en una casa en 15 persones. Els vein son al canya sopem junts i fem tot junts, mola...en l ameua sal vamos. Murphy (km el dalzira) Ciarean (Quiron, kom el ke vivia en mi)ara ja es conegut com la "Abeja Maya" perke es el Agusti. (sempre visk en un Agostinet ke no pot estarse mai ketet)...i les tres veines. Joanna (mamelletes, i es l anovia de Declan) Onia (ke te novio, pero es un escoces, i esta en escocia...aixina k evaja en compte ) MariLu (la tia en si es normal, pero te una habilitat en el bello arte del "KeyMaker" (solo pa frikis), despres Elaine (ke el novio juga a rurby en un ekip important, i ja le konegut, aixina ke a ixa tia no marrime per si les moskes). Bueno, la veritat eske son genials, i la vida en la casa es un show. Pero vamos, ara escrik un nou capitol i ja vos anireu adonant.

7 comentarios

juanra -

cuant d´amor ke es respira al weblog, jejejeje un abraxo bernardooooo

xexu -

jaume mingam l apolla, tu eres un puto snob de merda i tens internet a casa. Jo en camvi curre 8 hores al menys per dia i tots els dies. Damunt no tink posibiklitat de entrar a internet.....aixina ke chaval....kuan torne te pense matar a pataes :-P

Jaume -

Este blog se muere.

>HorT_Tis (Huerto de Tis) -

..RECLAME NOVES ACTUALITZACIONS DE "LA COSA ESTA"..ENS TENS PREOCUPATS PEL QUE FAS, PER LES DONES QUE PUGUES VIOLAR I TOT AIXO. Per cert, el teu missatger (NeXtoR) em va fer arrivar els teus records, m'agradaria tornartels...

P.D.: Quant "baixes", pilla uns quants barrils, no sols per a beure'ls, sino per que els pintem una cara i ens recordem d'alguna manera de tu...jejejeje UN SUPER ABRASSO!!

tele -

Pero el jota q sa pensat...se q tu això no teu pots creure lo de q ja no isc...jejeje anit pillarem un cego en alzira q te cages...acabe de llegir uns quants capituls, q fea temps q no me posava al dia, tio això de sus magestades (sense comentaris, ueno si uno xicotet, intenta no posar noms, q es un poc de mal gust, ni an mil i una formes de dir lo mateix pa q els q mos em denterar mos enterem sense ofendre...)x cert tinc 3 cartes mes, ara el dilluns o dimarts te les enviare...te les envie de 2 en 2 o de 3 en 3, xq sino me sablen bará!!!si pots apuntat a clases de moro xq ni a una q ueno tantetindras en els ratos q estic aburrit i lany q ve de paso podras estudiar criptografia o com se diga si existix...ueno sseguiremos en contacto...

Jota -

Xexu Keku ves preparante q el lorente i jo anem em motles ganes de voret....si si de voret a tu...jejeje.Xcert el lorente diu q te tira en falta molt,no li digues res,xo desde q ten anares ja no vol ixir de festa ni res...aixina q alli la farem bona!ja parlem.

Edu -

Menudo cacau, serà qüestió de ke comences el post de nou...