Blogia
Diari d'un deportat en Irlanda

Capitulo 5 - Ay el Riiichar!!!!

Me mudat a la nova casa! No esta mal. tinc un cuarto asseat ke dona al carrer i esta molt iluminat massa). El salo gegant. Te eixumenera i esta ple de sofas. Tinc Satelit (999 canals) i PS2 (jejeje...ja no fa falta ke ixka). Encra no he conegut a ningun company, excepte al mes major (ke te 20 anys...aixina ke de major poc) ke es el Richar!!! La primera impresio va ser un poc extranya perke als 2 minuts de entrar a la casa...em digue ke se nanava a "to the mas". I jo em pensava ke seria algun pafeto extrany.....pero despres ma tia em digue ke sen anava a misa. Kin puto pillat sen va a misa un dissabte per la nit??? Be, espere fer entrar en rao al tio Richar.
Be amics......a vore kuant us puc deleitar amb un nou episodi de "Aventuras i desventuras en Irlanda"

7 comentarios

-=X4lS=- -

Ye xexu....
ke mos tens abandonats...
Ja fa 6 dies ke no scrius res, a vore si mos ho currem un pok eh!
Ah, ke stem aci en classe el tio HerneXto i jo i el H ( com el de CSI) diu que te vol donar per cul així que...
ja spas! torna pronte o enviamos els billets pagats a casa.
Weno ho deixe avans que el profe en pille. Deww
Q vagí bé!!

Romerinnn -

Em recorda quan mire de la finestra del cradle algun disabte per la nit, del seu comedor, i estàn tots ixint de la parroquia de san pio. Per ahi la penya es molt religiosa, no? No acabes de frare!

juanra desde l´exili -

un tio ke se pira a misa un dissabte per la nit, interesant, com si en esta vida no hagueres estat en gent rara.
Saps com acabara no?, asi ja hi ha montada una casa dapostes(d´allo mes angles), les posibilitats ke es barallen es ke en menys de 2 mesos el tal Richard fuma mes ke tu i et tomba a cutty´s....l´em anomenat l´efecte bernardo.

HortiS in de NaiT(1) -

..a vore..sobre el tema eixe del teu 1r company de pis..alias " er Richar".., no. no es cap "pillat" com tu dius, sino que..sigue el camino que nos ha marcado el señor, el xic es responsable..pero el que tu no saps es que el lloc on realment sen va anar fou a la major secta que hi ha alli en irlanda...la MUS, si xexu, m'he informat..i et dic que alli s'organitzen orgies a tuti pleni tots els dissabtes primers de més,..el que pasa que com estava el rollo de guadassuar del primer divendres de més, per a que la gent estiguera a tò i poguera complir ho van pasar per al segon dissabte..l'unic requisit per a entrar en eixa secta es tindre ganes de MENJARTEU TOT.., cosa que a tu no et falta...i l'altra no ser pesat..lo siento nene..xDDD.

HortiS in de NaiT(2) -

Pero, aun hay más..
..el que no saps es els companys que et falten..un es un psicopata perdut, que fa estructures en les ungles dels peus i cera de les orelles..(i altres elements organics que pugues imaginar); l'altre es un friki a més no poder, es rollo el pozi pero en versió anglesa..es a dir..butyes..(acudit D'ortis); després tens al esportista, jugador de rugbi en concret, i serà la teva competencia directa a l¡hora de buidar la dispensa; per ultim..la tia..si..estara tremendisima..pero si..tindra un novio...rollo armari ampotrat i ale..triqui triqui triqui tots els dies..ja pots començar a dormir de dia que per la nit no et van a deixar..
ja saps..servicios de futurologia hortis..siempre a tu disposicion...(qui diu sempre diu de vegades..ja saps..xDD)..UN BESOT..pero uno soles eh! i en la galta..no sigues marrano!..per cert...ja has enviat les ties que et vaig demanar??

Mr Bread -

Ey gordonxo, a partir d'ara te vaig a dir Shrek i tu me pots dir com vulgues. Un dissabte per la nit el teu company no se n'anava a misa, lo que pasa es que es xapero i no te volen asustar. fijo que se n'anava "to the ass"

Ale gordonxo, cuidat i ja t'escriuré cosetes

TT -

ixeee bernardooooooooooooooo¡¡¡¡ i su prinsesaaaaaaaaaaaaa¡¡¡¡¡¡

jaja, veig ke te van be les koses en tu nueva ciudà, per açi les koses kom sempre ni be ni mal, per cert, al final desta setmana me tiren al carrer, weno es lo ke te, ahir(disabte) li donarem una suprise al enriko, era el seu aniversari, be, la funky woman igual, si vols ke parega un accident (ho dik per el monxo) pos mho dius i vorem ke podem fer.