Blogia
Diari d'un deportat en Irlanda

Capitulo 6 - Loca casa (con policias)

Buueno, ja tem assi de nou. Moltes coses han pasat aquesta setmana...asso es soles un resum. Assi la penya es molt religiosa, com be apuntaba romero als comentaris. I com millor apuntaba juanra als comentaris...ja estan agafant el 'efecto bernardo'. El diumenge (si, diumenge) ens anarem a "club", ke es mes menut ke una diskoteca, i mes gran ke l'acces. La festa es kuasi igual, pero asi la penya beu ke no es normal, tot el rato tirant de cervessa. El wiski no el poden ni olorar, pero la birra...(se de mes de uno ke disfrutaria). Bueno, asi fan "jocs" i la penya sasenta en terra rollo "la olla de la fira" i fan el ganso. No se, es divertit. encara no he probat la guiness (ni ho fare). La birra ke mes magra es diu "Bulmers" i esta feta de "cider" (cereza? sidra?...jokese..pero esta bona). Les ties son molt "lliberals" (pa no dir warr...es)...te tiren mos...i als 20 minuts se piren...tot un show. Be, els meus companys son prou enrollats, em porten als llocs i ixes coses. Apart de richar (ke yal konegueu) estan: Patrick (paddy pals amics)... ixe no sen pert una...i sempre ta curda...el TT en el campament vamos. despres tenim a Ciarean (es pronuncia Quiron (kom la klinika) es el Jesus hervas..sempre callaet i la ma li tremola ke dona gust. despues esta James (Jaimito) ke es el Agusti...sempre amunt i avall, No es pot kedar ket. damunt es "jokey", no no juga a jokey, es jinete i fa carreres en el hipodrom...algun dia apostare per ell, perke el xaval sempre keda prou be. I bueno, Christine (la enfermera) ke kom be apuntaba Ortiz, esta bona...i no te novio...pero komsi, perke sempre estaen u o en atre (es lo ke tiene...algun dia a tots mos te ke tokar no??? JAJAJA, sure.
I bueno, el apunt gracios de la setmana. mos han entrat a furtat. san andut la tele i els jocs de la PS2, pero ens han deixat la Ps2 (sera pa ke la vejam i no pugam jugar, seran cabrons....) La poli ha esta per assi 3 vegades....i ja es kom si viskeren assi, registrant tot...estan flipats...per una puta tele!!
Anit vaij tindre la primera festa universitaria. anarem a un puesto ke se diu "Trinity Rooms" ke es kom 10 vegades bacarra, i esta ple de sales gegants. Ni han carresrs per dins i tot..bueno...to un show!! Ja anire kontatn mes coses...ke me tiren dassi.
Bueno, estik moooolt aborrit perke no tink res ke fer . Hui (divendres) man tokat del Mcdonalds pa fer una entrevista el dimecres. Ja vos contare!

5 comentarios

tele -

xo q'es això de q el wisky no el poden ni olorar...mira q trenq el billet i no vaig...q per cert dasi un meset ja me tens alli, el juaca ara diu q no te dines xo ueno a mi me tens alli segur i voras com fem q els acabe agradant el wisky...x cert, això de q en juny no estaras en espanya, mes concret en gandia, mes concret en cocoloco...q vol dir?de la orella te porte jo!!!aixina no aviem qedat tut i jo eh!!te recorde q em digeres q en juny vindries i en estiu estariem alli un mes!!!! a cert e anat este mati a enviarte les cartes te enviat les de les 2 semanes juntes...i saps qui estava alli??la dona del coletilla, menuda demacre!!este dijous no ni aura carta segurament els del xalet estan esquiant i en qui manborraxe jo si tu tp estas!!!!aixi q segurament em qede en casa...qui uanava a dir...ueno ves conegent pubs i discoteqes on anar q un meset pasa molt rapid, i me tindras alli pa ferte l'amor cariño...aukkau

romerinn -

ostia pues no estaria gens mal tio, contam, com estàn els sous i tal? pel q tinc entés en comparació aci a espanya cobrem una basura

juanra -

es mes ke kurios el equipo A ke tens al pis.....i mes curios enkara seria vore al ke anomenes "Jesus Hervas" i "agustin" en una mateixa sala, si voreu asi ja es tot un espectacul

Xexu -

Pooooos....el 5 de maig torne pa una comunio, una boda, y una confirmacio....pero el mes segur es ke depres de la confirmacio de la meua germana, torne cap assi, ja ke estik fent un curs d'angles que acaba a finals de juny. Pero bueno, en juliol anire al campament dels scoutts...i potser....en agost torne per treballar assi, ya que he fet una comparacio i currar assi ix molt mes rentable. Vols vindre en agost a currar???

romerin -

xexuuu tu fins quan estàs alli? em digueres k en estiu no estaries no??